Team Velsen-Noord

Wie zijn wij?

Sociaal wijkteam Velsen Noord

Het sociaal wijkteam van Velsen-Noord is er voor iedereen in Velsen-Noord. Wij zijn er om uw vragen aan te horen en om te ondersteunen waar mogelijk. Het sociaal wijkteam is er ook om de contacten in de wijk te verbeteren.

Alle goede ideeën voor Velsen-Noord zijn welkom en wij denken graag met u mee! Ons team bestaat uit zes collega's met als achtergrond maatschappelijk werk, wijkverpleging, welzijnswerk en het sociaal domein van de gemeente Velsen.

Hoe vindt u ons?

Elke woensdag kunt u langskomen bij ons informatiepunt in Wijkcentrum de Stek, van 11:30 tot 12:30 uur. De leden van het sociaal wijkteam zijn dan aanwezig om met u te praten en te ondersteunen waar nodig.

Het adres van Wijkcentrum de Stek is Heirweg 2, 1951 CD in Velsen-Noord.

Even weken: medewerker van de gemeente Velsen, voor vragen over zorg, voorzieningen en bijzondere bijstand.
Oneven weken: Sociaal raadslid van Socius, voor vragen over financiën.

Contact

Wilt u praten met het sociaal wijkteam van Velsen-Noord? U kunt een e-mail sturen naar velsennoord@swtvelsen.nl of bel naar 088 - 887 6970.

Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.
 

Activiteiten

Activiteiten die georganiseerd worden door het sociaal wijkteam, worden hier weergegeven met data en locatie. Indien u vragen heeft over één van onze activiteiten, kunt u ons ook altijd benaderen via velsennoord@swtvelsen.nl of 088 - 887 6970.

Informatiepunt Velsen-Noord
Wanneer: Elke woensdag - 11:30 tot 12:30 uur
Locatie: Wijkcentrum de Stek