Team Velserbroek

Wie zijn wij?

Het sociaal wijkteam Velserbroek bestaat uit: Monique Heilbron, Yvonne Mathot, Kim Stork en Alexander van de Pieterman.

Hoe vindt u ons?

Momenteel is ons wekelijkse informatiepunt bij tichting Buitengewoonk gesloten vanwege het coronavirus.

U kunt in contact met ons komen via ons e-mailadres: velserbroek@swtvelsen.nl(link stuurt een e-mail). U kunt ook bellen naar ons algemeen nummer: 088 - 887 6970.

Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Activiteiten

Activiteiten die georganiseerd worden door het Sociaal Wijkteam, vindt u op deze pagina. Indien u vragen heeft over één van onze activiteiten, kunt u ons altijd even benaderen.

Heeft u zelf een goed idee voor een activiteit? Neem contact met ons op.

* momenteel beperkt i.v.m. coronavirus.* Wekelijks gaat het wijkteam Velserbroek in om bewoners te spreken op straat. Bewoners kunnen dan bij het wijkteam terecht om een idee, probleem of vraag voor te leggen. Er kan natuurlijk ook alleen een bakje koffie gedronken worden. In onderstaand filmpje gaan we met de wethouder richting het Tarweland.

Filmpje: opstap met Marianne Steijn

Marianne Steijn op pad met Sociaal Wijkteam Velserbroek

 

*Tijdelijk afgelast i.v.m. corona*

Koffieochtend bij de Openbare Bibliotheek in Velserbroek. Iedere donderdagochtend van 10:30-12:00 uur. Deze bijeenkomst is opgezet in samenwerking met het Sociaal Wijkteam en draait nu zelfstandig. 1x in de 6 weken sluit een medewerker uit het Sociaal Wijkteam aan voor een praatje of om informatie te geven over een bepaald onderwerp.