Wandelen door IJmuiden

27 september 2021
Nieuws

IJmuidenaar Danny Bos zag in de krant een oproep staan voor fiets- en/of wandelmaatjes en nam enthousiast contact op. Een leuk initiatief!

Danny: 'Ik fiets behoorlijk veel en wandel vaak met mijn zus en werd daarom getriggerd door die oproep in de krant. Het Sociaal Wijkteam belde terug en wat bleek: de medewerker in kwestie, Alexander van de Pieterman, was ooit een oud klasgenoot van mij. Grappig toch?' aldus de Tata Steel IT’er

Danny vervolgt: 'Omdat ik nu sinds corona mijn werk thuis verricht, kan ik mijn uren anders indelen en houdt ik de nodige tijd over. Het initiatief sprak mij bijzonder aan. Sociale contacten aanhalen en lekker sportief bezig zijn. Daar is denk ik behoorlijk wat behoefte aan in deze bijzondere periode en ik wil daarnaast graag mensen helpen.'

'Ik ben nu druk bezig om een leuke route uit te stippelen. Niet te zwaar, want we waken voor overbelasting. Ik denk aan ongeveer 5 kilometer. Op dinsdagavond 5 oktober om 19.30 verzamelen we bij Waasdorp op de Halkadein IJmuiden. Dan maken we een leuke wandeling door het havengebied en wellicht richting kleine strand. Geïnteresseerden kunnen aansluiten en hoeven zich niet vooraf aan te melden. Ik ben oprecht benieuwd of er animo is. Ik heb in ieder geval veel zin in het opstarten van een wandelclub.' sluit Danny af. 

Aanmelden

Weet u ook iemand die in deze rubriek past of kunt u steun gebruiken? Stuur een mailtje naar contact@swtvelsen.nl.

Het Sociaal Wijkteam Velsen ondersteunt inwoners bij allerhande vragen. Met de rubriek” Samen voor elkaar” wil het Sociaal Wijkteam actieve inwoners, die iets voor een ander betekenen, in het zonnetje zetten.

Contact met SWT Velsen

Maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur
Telefoonnummer (088) 8876 970
Postbus 465 1970 AL IJmuiden

Contact of contact@swtvelsen.nl

U kunt op werkdagen tussen 9.00 - 13.00 uur zonder afspraak binnenlopen bij Sluis 751 in IJmuiden of bij Huis van de Wijk 'De Stek' in Velsen Noord .

Adresgegevens

Sluis 751
Lange Nieuwstraat 753
1971 GG IJmuiden

Huis van de Wijk 'De Stek'
Heirweg 2
1951 CD Velsen-Noord 

© 2024 SWT Velsen