Sinterklaasactie 2023

Na het enorme succes van vorig jaar organiseert het Sociaal Wijkteam wederom de Sinterklaasactie in Velsen. Hiervoor mogen we gebruik maken van het kerkje van Citymarketing Velsen in de Helmstraat in IJmuiden, tevens dragen vele andere organisaties en vrijwilligers hun steentje bij.

Speelgoed inzamelen

De actie houdt het inzamelen van tweedehands en nieuw speelgoed in. Dit speelgoed wordt verdeeld onder de gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Gezinnen kunnen van 2 oktober tot 17 november worden aangemeld bij het Sociaal Wijkteam Velsen. Om gezinnen te benaderen werken we o.a. samen met de Voedselbank, Socius Maatschappelijk werk, Buurtgezinnen en basisscholen. Ook maken we gebruik diverse mediakanalen, zodat gezinnen die niet in beeld zijn bij hulpverlenende instanties ook bereikt worden. We hopen dit jaar veel kinderen en gezinnen blij te kunnen maken met sinterklaascadeaus

Graag uw medewerking voor het aanmelden van gezinnen

Om de gezinnen te bereiken werken we graag samen met uw organisatie. Met het bijgevoegde aanmeldformulier kunt u van 2 oktober tot 17 november gezinnen, met instemming van de ouders, aanmelden voor de Sinterklaasactie bij het Sociaal Wijkteam Velsen: contact@swtvelsen.nl.

Sponsoren

Vorig jaar was de actie niet alleen succesvol door het vele speelgoed dat is gedoneerd, maar ook door de giften (in de vorm van geld, speelgoed, snoepgoed, cadeaupapier, etc.) van bedrijven en particulieren.

Ook dit jaar doen we een beroep op iedereen die een bijdrage wil en kan leveren om dit Sinterklaasfeest tot een groot succes te maken, want uw gift maakt een verschil.

Doet u mee? We gaan graag met u in gesprek. Bel ons via 088 8876970 of stuur een e-mail via contact@swtvelsen.nl

Contact met SWT Velsen

Maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur
Telefoonnummer (088) 8876 970
Postbus 465 1970 AL IJmuiden

Contact of contact@swtvelsen.nl

U kunt op werkdagen tussen 9.00 - 13.00 uur zonder afspraak binnenlopen bij Sluis 751 in IJmuiden of bij Huis van de Wijk 'De Stek' in Velsen Noord .

Adresgegevens

Sluis 751
Lange Nieuwstraat 753
1971 GG IJmuiden

Huis van de Wijk 'De Stek'
Heirweg 2
1951 CD Velsen-Noord 

© 2024 SWT Velsen